Voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar

Kinderopvang

Op de Walstraschool worden door Kinderopvang KaKa dag arrangementen geboden aan alle kinderen van 2 tot 12 jaar.

Peuterspeelzaal

Voor de jongsten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de peuteropvang. In een eigen lokaal en op het heerlijke buitenterrein kunnen de peuters geweldig spelen, er wordt geknutseld en voorgelezen, spelletjes gedaan en leuke uitstapjes gemaakt. Maar er wordt ook gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen. Met behulp van diverse voorschoolse programma’s zoals Startblokken en Piramide worden de peuters speelsgewijs voorbereid op de basisschool. En omdat de school heel dichtbij is, is er maar een lage drempel bij de overgang naar groep 1 voor de peuters. Omdat de kinderen worden geobserveerd, wordt ieder kind op zijn of haar eigen wijze begeleid en bij dreigende ontwikkelachterstanden is het mogelijk extra begeleiding in te zetten.

Buitenschoolse opvang

De oudere kinderen kunnen gebruik maken van de voorschoolse en de naschoolse opvang. Omdat er op de Walstraschool wordt gewerkt met een continurooster start de BSO al om 14.00 uur en is er dus een leuke middag voor sport en spel, knutselen, vrij spelen en afwisselende activiteiten. In samenwerking met externe aanbieders worden er veel verschillende dingen aangeboden, zoals muziekles, Duitse taal, schaken, sportactiviteiten en nog meer. Er is een wisselend programma zodat er voor ieder wat wils is. Alle kinderen van de school kunnen aansluiten bij deze activiteiten tegen een kleine vergoeding, ook als je geen gebruik maakt van de opvang. Voor meer informatie is het altijd mogelijk om een kijkje te nemen op de locatie en in gesprek te gaan met de leidsters.

Tarieven en openingstijden

U kunt allerlei informatie terugvinden op de site van Kinderopvang KaKa: www.kinderopvangkaka.nl. Maar bellen mag natuurlijk ook: 0521-700240.